Desiree

Draagconsulent & kraamverzorgster

Ik ben er voor jou als draagconsulent. Met mijn passie voor het dragen hoop ik anderen te inspireren en te helpen. Als draagconsulent volg ik continu scholingen om nieuwe kennis op te doen, hiervoor ben ik aangesloten bij de vereniging van draagdoekconsulenten. In mijn werk als kraamverzorgster komt het buidelen en huid-op-huid contact veel aan bod. Ik ben hier fan van want daardoor zie ik een rustige en ontspannen baby. En wanneer een baby ontspannen is, kunnen ouders zich ook ontspannen. Bij het dragen zie ik dit opnieuw gebeuren, telkens weer. Ik hou ervan, lekker knuffelen. Ik laat je hier er graag mee kennis maken.


Waarvoor kunnen vrouwen uit de community bij jou terecht?

Je kunt bij mij terecht voor vragen en advies over ergonomisch dragen. Bijvoorbeeld: zit mijn kindje wel goed, gebruik ik wel de juiste doek voor deze knooptechniek of waar kan ik een gecertificeerd draagconsulent vinden? Ik kan meekijken met een draagfoto of filmpje. Ik zal eerlijk zijn wanneer je draagt met een drager die niet ergonomisch is.
 

Wat hoop je met jouw bijdrage aan Moms meet Moms te bereiken?

Ik hoop dat er niet alleen gedragen mag worden, maar dat het vooral veilig en ergonomisch gebeurt. En dat we elkaar kunnen wijzen op draagmanieren of dragers die niet ergonomisch zijn. Dat we kunnen leren van elkaar. Want samen dragen, is het leukste!  

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik lees graag een goed boek of tijdschrift, ga motorrijden op een zomerdag, frummelen en rommelen met mijn vele binnenplanten of lunchen met vriendinnen.
 

Heb je vragen voor Desiree?

Als je lid bent/wordt van Moms meet Moms zul je de naam van Desiree veel voorbij zien komen. Als expert geeft ze regelmatig leerzame workshops waar je als member gratis aan mee kunt doen. Ook kun je haar in de community al je vragen stellen. En wil je meer over haar weten? Stuur haar een mail, volg haar op social media of bezoek haar website!