Eva

Kinderdiëtist

Ik werk inmiddels alweer zo’n 11 jaar als kinderdiëtist. Begin 2021 heb ik Eat Sleep Happy opgericht. Een plek waar ouders terecht kunnen met vragen over voeding voor hun kleintje. Vragen over introduceren van vaste voeding, volwaardigheid van het eetpatroon en nog heel veel meer.

Waarvoor kunnen vrouwen uit de community bij jou terecht?

Met al je vragen rondom voeding kun je bij mij terecht. Zowel vragen over voeding tijdens de zwangerschap als vragen over voeding voor je kleintje. Naast diëtist, ben ik ook gezondheidswetenschapper. En gebruik ik altijd wetenschappelijke literatuur om mijn adviezen te onderbouwen.

Wat hoop je met jouw bijdrage aan Moms meet Moms te bereiken?

Vanuit je omgeving hoor je vaak heel veel verschillende dingen over voeding. En daarnaast is er op het internet ook heel veel informatie te vinden over gezonde voeding. Het is best lastig om dan te weten wat nu de juiste informatie is. Daar wil ik bij helpen. Door het geven van bruikbare tips op het gebied van voeding.

Wat betekent het moederschap voor jou?

Het moederschap heeft mij veel gebracht. Naast een hele nieuwe soort liefde, heeft het moederschap mij ook veel over mezelf geleerd. Het heeft mij onder andere geleerd om elke dag te genieten van de mooie en bijzonder momenten samen met mijn gezinnetje.

Wat doe jij het allerliefst met je kinderen?

Mijn kindjes zijn dol op optreden en shows geven. Wij dansen dan ook geregeld samen door de kamer en zetten samen de mooiste liedjes en shows in elkaar.

Wat doe jij het allerliefst als je een dagje zonder kinderen bent?

Zelf ben ik echt een muziekliefhebber. Ik ben dan ook geregeld te vinden bij een leuk concert of een muziekfestival. En daarnaast vind ik het heerlijk om een aantal keer per week te sporten.

Heb je vragen voor Eva?

Als je lid bent/wordt van Moms meet Moms zul je de naam van Eva veel voorbij zien komen. Als expert geeft ze regelmatig leerzame workshops waar je als member gratis aan mee kunt doen. Ook kun je haar in de community al je vragen stellen. En wil je meer over haar weten? Stuur haar een mail, volg haar op social media of bezoek haar website!