Laden evenementen

Online workshop: Begrijp je kleintje

20 juni 2022

Deze online workshop wordt verzorgd door onze expert, babycommunicatie expert Saskia. Hoe kun je je kleintje – direct vanaf de geboorte – beter begrijpen? Als je kindje net op de wereld komt, probeert hij je al veel duidelijk te maken. Het is soms lastig om te herkennen welke behoefte jouw baby heeft. Wil je de behoefte achter de klanken van je kindje leren ontdekken? Dan laat Saskia (MiniTolk) zien hoe je de methode Dunstan Babytaal kunt inzetten om jouw baby beter kunt lezen. In deze workshop leer je 2 huilen die je daarna bij je newborn (0-4 maanden) kunt herkennen, waardoor je je kleintje sneller en beter kunt helpen, zodat hard huilen niet meer nodig is.

In het tweede gedeelte van de workshop gaat Saskia in op een andere methode die je kunt gebruiken om je baby/dreumes of peuter te begrijpen als praten nog niet (goed) lukt, namelijk Babygebaren. Wat zijn Babygebaren? Waarom zijn ze zo handig? Saskia inspireert je met beeldmateriaal van gebarende baby’s en neemt je mee in de wondere wereld van deze prachtig mooie methode. Natuurlijk leer je ook een aantal basisgebaren en een liedje die je direct kunt toepassen in de communicatie met je kleintje.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het beter begrijpen van een baby of dreumes, babytaal en Babygebaren.

Deelname is gratis en alleen voor members van Moms meet Moms.

Deel dit event op social media

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
maandag 20 juni
Tijd:
21:00 tot 22:30

Deel dit event op social media