Laden evenementen

Online workshop: Ervaar meer rust zodat jij geniet in je leven als moeder

09 mei 2022

Deze online workshop wordt gegeven door expert Nikkie Potjes, coach voor moeders.

Voel jij je wel eens schuldig tegenover je kinderen, man of werk? Ben je bang dat je het allemaal niet goed (genoeg) doet? Zou je zo graag je gevoel willen volgen maar is er toch telkens wel iets wat je tegenhoudt? Het is helemaal niet gek dat het moederschap en al het andere wat op jouw bord ligt je soms overweldigt. Je bent écht niet de enige. In deze workshop neem ik je mee in 3 stappen om meer rust te ervaren, zodat jij weer kunt genieten van de tijd met jouw gezin en plezier kunt ervaren. Enne, zodat je ook wat liever voor jezelf gaat zijn, gewoon net zo lief als je altijd voor die ander bent. Voor jouw kinderen en je partner. Ja, we weten ook allemaal dat je ze ook weleens achter het behang kunt plakken… Geloof mij maar, ook dat hebben we allemaal! 😉

Ik geloof erin dat een gelukkig kind begint bij een gelukkige moeder. Geluk begint bij verbinding met jezelf. Voel je die nog? Die verbinding met jezelf? Of vraag je je soms af waar ‘jij’ gebleven bent? Daarnaast spiegelt jouw kind jou. Dus als jij je goed voelt heeft dat direct invloed op hoe jouw kind zich voelt. Dat werkt natuurlijk ook andersom. Daarom mag je op onderzoek uitgaan in jezelf en daar gaan we mooie stappen in zetten deze avond. Want het mooiste cadeau wat jij jouw kind kan geven is op onderzoek uitgaan in jezelf. Kijken wat er speelt en daardoor liefdevoller naar jezelf kunnen zijn.

Je bent het zó waard om van jezelf een prioriteit te maken lieve mama. Daar ga ik je bij helpen! Deze workshop is geschikt voor alle mama’s die zich in bovenstaande omschrijving herkennen. Ook als jij je niet herkent is de workshop erg interessant! We gaan écht ruimte maken om weer dicht bij jezelf te komen. Je kindje gaat dat ook zeker merken.

Deelname is gratis voor members van Moms meet Moms. Geen member? Koop hier voor 5 euro een ticket.

Over Nikkie Potjes
Ik ben Nikkie Potjes, coach voor moeders. Met mijn bedrijf help ik jou naar rust en balans. Binnen het moederschap, maar eigenlijk in al jouw rollen. Want bovenal ben jij jouw unieke zelf en die neem je mee in elke rol die je vervuld. Ik help je met mijn online programma´s, 1:1 traject en 1-daags mama-retraite weer te verbinden met jezelf en jouw gevoel. Samen onderzoeken we wat er in jou speelt zodat jij weer lekker in je vel komt. We doorbreken patronen en ik ben jouw persoonlijke cheerleader, want streng ben je al genoeg voor jezelf en ik ga je helpen zachter en liefdevoller te zijn.

Deel dit event op social media

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
maandag 9 mei
Tijd:
21:00 tot 22:00

Deel dit event op social media