Laden evenementen

Online workshop: Luisterkind – Begrijp je kleintje op een dieper niveau

10 augustus 2022

Het begrijpen van je kleintje gaat niet alleen over communicatie of taal. Soms is er iets aan de hand waar je de vinger niet achter kunt krijgen. Bepaald gedrag, een angst, een blokkade of belemmering. Waar komt dat toch vandaan? Je wilt je kindje zo graag helpen, maar hij of zij lijkt vast te lopen. Het kan ervoor zorgen dat jij als ouder in een modus van frustratie en machteloosheid schiet. Onbegrip wellicht. Dan ligt een vicieuze cirkel soms op de loer, een neerwaartse spiraal waarbij jullie op elkaar blijven reageren. 
Luisterkind is een prachtige methode waarbij de Luisterkind-werker een afstemming doet in de energie van de cliënt, zonder de persoon in kwestie te zien of te spreken. Handvatten en inzicht worden gegeven. Na de afstemming is. Er vaak al iets veranderd, heel bijzonder! Afstemmingen kun je laten maken op iedereen die gehoord wil worden, van kinderen tot volwassenen, van baby’s in de buik tot mensen die al overleden zijn.

Tijdens deze avond vertelt onze expert Saskia, die dan afgestudeerd Luisterkindwerker is, wat deze onwijs waardevolle methode inhoudt en wat dit kan doen voor jou en je kleintje(s).

Deze workshop is alleen voor leden van Moms meet Moms. Ook lid worden? Klik hier.

Deel dit event op social media

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
woensdag 10 augustus
Tijd:
21:00 tot 22:00

Deel dit event op social media