Moms meet Moms

is een veilige en gezellige plek waar jij als zwangere vrouw en moeder kunt kletsen over je zwangerschap en het moederschap. Waar je vriendinnen voor het leven maakt. Waar je onze experts al jouw vragen mag stellen en van ze leert in leuke workshops over bijvoorbeeld kindergebaren, opvoeding, babymassage en het maken van een geboorteplan.

Wij brengen moms (to be) samen door een actieve online community en gezellige en leerzame activiteiten. Als je moeder wordt of bent, kun je je soms best eenzaam voelen. Helemaal in deze gekke tijd. Wij zorgen ervoor dat er altijd vrouwen voor jou klaarstaan. Of dat nou is om je van advies te voorzien, om je een luisterend oor te bieden of om even samen te lachen na een drukke dag: de Moms meet Moms familie is er voor jou, wat je ook nodig hebt en op welk moment dan ook!

Binnen onze community kun jij vrouwen bij jou in de buurt zoeken die bijvoorbeeld ook zwanger zijn, die een kindje van dezelfde leeftijd hebben en dezelfde hobby’s delen. Heb je iemand gevonden? Stuur een berichtje, leer elkaar kennen en spreek als het goed voelt een keer af. Met kind(eren), lekker met z’n tweetjes of misschien wel met meerdere Moms meet Moms vrouwen samen. Gezellig!

Binnen onze online community vind je allerlei groepen waar je gezellig kunt kletsen over verschillende onderwerpen. De community is besloten, dus mensen die geen member zijn kunnen niet meelezen. Wel zo veilig! Voor iedere provincie is een aparte groep waar je bijvoorbeeld tips kunt delen over leuke uitjes met kinderen of een goede cursus zwangerschapsyoga. Voor zwangere vrouwen zijn er speciale privégroepen waarbij alle vrouwen die een specifieke maand uitgerekend zijn, zich verzamelen. In die groep kun je lief & leed delen en leven jullie samen naar de bevalling toe. Daarnaast zijn er natuurlijk groepen gericht op bijvoorbeeld baby’s, peuters en kleuters.

Moms meet Moms organiseert minimaal twee keer per maand een gratis online workshop of activiteit voor alle Moms meet Moms vrouwen. Je bepaalt zelf of je meedoet of niet. Deelname zijn alleen toegankelijk voor members van Moms meet Moms. Zien we jou binnenkort bij een workshop over babyvoeding, opvoeden, dragen, slaaptechnieken, kindergebaren of seks? Of doe je mee aan een gezellige online workout, pubquiz of wil je van een stylist leren hoe je jouw droom kinderkamer inricht?

Onze blog

Events

There is no Event

People about our community

Ik ben zo blij dat Moms meet Moms bestaat! Ik voelde me direct thuis en kan bij de meiden in de community al mijn vragen en zorgen kwijt. Het voelt als een soort online familie. Daarnaast heb ik inmiddels al twee vrouwen in de buurt ontmoet, zij zijn inmiddels mijn vriendinnen. Ik heb al een paar keer aan een workshop meegedaan en veel geleerd.

Het fijnste aan Moms meet Moms vind ik dat je al je vragen kunt stellen aan experts. Ik ben over veel dingen onzeker, en kan altijd bij ze terecht voor advies. Ook de optie om vrouwen in jouw buurt te ontmoeten, vind ik echt top.

Iedere avond check ik even in in de community, soms om zelf iets te posten, soms om lekker te lezen wat anderen hebben beleeft en wat anderen adviseren. Het voelde direct als een warm bad.